BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Comunicat de interes public - Schimbare de adresă:

‼️Schimbare de adresă:
✅️Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași anunță schimbarea sediului social la noua adresă situată în Călărași str. Prelungirea Independentei Nr. 5A, începând cu data de 06.06.2024.
✅️Dispunem de o clădire amenajată modern în imediata vecinătate a instituțiilor: Inspectoratul de Jandarmi al Județului Călărași, Direcția Comunitară de Evidență a Persoanelor a Jud. Călărași, SC Drumuri și Poduri SA, Centrul de Recuperare de zi pentru copii cu dizabilități Călărași.
✅️Transportul în comun se asigură cu o frecvență de 45 min a autobuzelor pe linia 2 Siderca - Măgureni și retur.
✅️Persoanele interesate sunt rugate să actualizeze informațiile despre locația DGASPC Călărași și să utilizeze urmãtoarele date de contact, in programul normal de lucru:

Citește mai departe...

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).