BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

ANUNȚ Operaționalizare LOCUINȚA PROTEJATĂ  pentru victime ale violenței domestice

 

Proiectul POCU 465/4/4/128038,,VENUS- ÎMPREUNĂ PENTRU O VIAȚĂ ÎN SIGURANȚĂ!’’ este implementat de către Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, în calitate de Beneficiar/ Lider de parteneriat cu 42 de instituții specializate de la nivelul administrației publice locale: Direcții de Asistență Socială și Protecția Copilului și Direcții de Asistență Socială.

În cadrul rețelei inovative integrate de locuințe protejate se vor furniza servicii integrate pentru persoanele beneficiare din cadrul locuințelor protejate, după caz: cazare temporară, servicii de consiliere psiho-socio-medicala, consiliere juridica, continuarea/reintegrarea in sistemul de educatie, furnizarea de măsuri de ocupare, consiliere, formare, reinserție/acompaniere socio-profesională în vederea inserției socio-profesionale, măsuri de acompaniament etc.,în concordanță cu nevoile specifice ale victimelor violenței domestice.

Citește mai departe...

Ziua Internationala a Drepturilor Copilului

DRAGI COPII,

Astazi este o zi importanta pentru noi toti, sarbatorim Ziua Internationala a Drepturilor Copilului, sunt 30 de ani de la adoptarea Conventiei cu privire la Drepturile Copilului, este ziua in care ne reamintim ca aveti dreptul la o copilarie fericita, ca sunteti cei mai importanti pentru noi cei care va suntem alaturi zi de zi!

Citește mai departe...

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).