BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Compartimentul Violență Domestică Călărași pune la dispoziția victimelor violenţei domestice o linie telefonică specială

               Călărași, 10.04.2020  Compartimentul Violență Domestică, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călărași, pune la dispoziția victimelor violenţei domestice o linie telefonică specială: 0242/324553.

 

 

   Compartimentul Violență Domestică asigură următoarele servicii:

- preluarea cazurilor/sesizărilor victimelor violenței domestice sau referite de alte persoane fizice/autorități;

- verifică sesizările și instrumentează cazurile sesizate de autoritățile publice, persoanele fizice sau de victimele violenței domestice;

- asigură solicitanților asistență și suport, consiliere, pentru depășirea situației de criză;

- oferă informații adecvate clienților și îndeamnă către servicii corespunzătoare, inclusiv îi redirecționează către servicii de specialitate.

      Programul de lucru este: de luni-joi, între orele 8.00 – 16.30, vinerea între orele 8.00 – 14.00.

 

 

Compartiment Comunicare, Relații Publice

/** **/

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).