BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Anunț referitor la concursurile organizate în perioada 02-07 aprilie și 06-09 aprilie 2020

            Având în vedere prevederile Decretului Președintelui României nr. 195/16.03.2020, privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României precum și Ordonanța militară nr. 3/24.03.2020.

D.G.A.S.P.C. Călărași vă comunică următoarele:

 

  • Concursurile de ocupare a funcțiilor contractuale de conducere și de execuție vacante de șef centru C.S.S.C.H.S., asistent social debutant, psiholog grad practicant, educator S grad principal, educator PL grad principal, supraveghetor noapte, muncitor I calificat si îngrijitor, organizate în perioada 02 aprilie 2020 și 06 aprilie 2020, probă scrisă, nu mai pot continua, procedura urmând a fi reluată după sistarea stării de urgență la o dată ce va fi comunicată ulterior, cu precizarea că vom informa candidații înscriși prin orice mijloc de informare care poate fi dovedit.

Compartiment Comunicare, Relații cu Publicul

 

/** **/

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).