Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Color has a deprecated constructor in /home/dgaspc/public_html/templates/rt_chapelco/features/color.php on line 11
Ziua iei românești, sărbătorită de angajații D.G.A.S.P.C. Călărași - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Calarasi
BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Ziua iei românești, sărbătorită de angajații D.G.A.S.P.C. Călărași

Ziua iei românești este sărbătorită, în fiecare an, pe data de 24 iunie, dorindu-se reamintirea valorii pe care o are, dar și dăinuirea tradiției.

În acest context, conducerea D.G.A.S.P.C. Călărași, reprezentată de directorul-executiv, Gheorghe Drăgănică, i-a invitat pe angajați să marcheze această zi, prin purtarea piesei principale a costumului popular românesc - ia, în semn de respect față de acest simbol al identității și creativității spațiului românesc.

COMPARTIMENT RELAȚII CU PUBLICUL

ie

/** **/

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).