BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

LA MULȚI ANI, DRAGI COPII !

1iunie

Ziua Copilului, sărbătorită  în România  la 1 iunie , este un prilej pentru a sărbători copilăria și farmecul ei, este o sărbătoare frumoasă,  plină de  bucurie, zâmbet, veselie, inocență, joc și puritate.

 Este totodată, un prilej pentru a implica comunitățile și familiile în respectarea și promovarea drepturilor tuturor copiilor.  Fiecare copil ar trebui să crească înconjurat de dragoste și afecțiune, să fie acceptat și iubit, să fie stimulat pentru a se dezvolta armonios  și mai ales, să fie înțeles și încurajat, iar pentru toate acestea, e nevoie ca noi, adulții, să petrecem  mai mult  timp de calitate împreună cu ei. Au nevoie de noi pentru a prelua modele de viață, pentru a experimenta și a se adapta oricărei situații. 

Să le fim mereu aproape și să veghem responsabil la evoluția lor!

            Dragi copii, să fiți sănătoși și să vă bucurați de copilărie, să creșteți frumos și să fiți iubiți !    Tuturor copiilor din lume, “La mulți ani!”

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).