BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Development of the empowerment of educators and beneficiaries in the fild of youth at risk and social exclusion

‘’Development of the empowerment of educators
and beneficiaries in the fild of youth at risk and social exclusion”
 
 
Proiectul European ERASMUS+ ‘’Development of the empowerment of educators and beneficiaries in the fild of youth at risk and social exclusion” este implementat la nivel european de organizatia Apprentis D’Auteuil din Franta intr-un parteneriat extins cu alte 7 organizatii: HEB si HDG din Belgia, UKW din Polonia, Asociatia CRIPS din Romania, INFA din Franta, Amigo din Spania si CNOS –SCS din Italia.
Ca metoda inovativa in proiect a fost aleasa cercetarea –actiune focalizata pe doua grupuri dezavantajate:
a)     tineri aflati in situatie de risc (tineri delincventi)
b)    adulti aflati in situatie critica de excludere sociala.
Din Romania au fost propusi sa participe la sesiunile grupurilor de lucru 4 experti – din Bucuresti, Buzau, Calarasi si Ialomita. Din cadrul D.G.A.S.P.C. Calarasi a participat la primul grup de cercetare – actiune, focalizat pe categoria tineri aflati in situatie de risc (tineri delincventi), d-na Elena Ulmeanu –psiholog in cadrul Serviciului Alternative de Tip Familial -Compartimentul Evaluare copil care a savarsit o fapta penala si nu raspunde penal.
Pentru mai multe informatii despre proiectul ERASMUS+ „Development of the empowerment of educators and beneficiaries in the field of youth at risk and social exclusion”, clik aici

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).