BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

,,Ziua Internatională a Drepturilor Copilului’’ sărbătorită de copiii instituționalizați

,,Ziua Internatională a Drepturilor Copilului’’ sărbătorită de copiii instituționalizați

   Luni, 20 noiembrie 2017, Serviciul de Dezvoltare a Deprinderilor de Viata Independenta, împreuna cu copiii si tinerii din Centrele de plasament ,,Sf Maria’’ si ,.S.E.R.A.’’, a marcat ,,Ziua Internationala a Drepturilor Copilului’’, prin organizarea unei actiuni de informare si promovare cu privire la drepturile si indatoririle copilului, avand ca motto: ,,Ne cunoastem drepturile’’. 


Este ziua in care incercam, inca o data, sa contientizam ca interesul pentru copil trebuie sa fie unul prioritar si ca toti copiii au nevoie de sprijinul si atentia noastra, zi de zi.
Din considerentul ca este important ca ei sa-si cunoasca drepturile, dar si obligatiile, le aducem in atentie aceste lucruri, ori de cate ori se iveste ocazia.
Un numar de 20 copii au participat la aceasta activitate prin jocuri interactive, colaje, recital poezii, planse si fise de lucru, discutii libere, jocuri .
Copiii au fost informati cu privire la drepturile si indatoririle lor, au fost incurajati sa-si exprime liber opinia, au extras din texte si poezii drepturile recunoscute de catre ei.
Au realizat colaje cu aceste drepturi, reusind, in acest fel, sa si le insuseasca si sa recunoasca, de asemenea, obligatiile ce le revin.
Activitatea a fost coordonata si indrumata de educatori, psiholog si asistent social din cadrul S.D.D.V.I., alaturi de copii fiind prezenti directorul-executiv adjunct al DGASPC Călărași, Lavinia Grosu, si seful Centrului SERA, Ionuț Pătru.

Compartiment Relații cu Publicul al DGASPC CĂLĂRAȘI

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).