BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Moș Nicolae a venit, astăzi, la toți cei 293 de copii din Centrele instituționalizate ale D.G.A.S.P.C. Călărași

Moș Nicolae a poposit în Centrele DGASPC Călărași

Moș Nicolae a venit, astăzi, la toți cei 293 de copii din Centrele instituționalizate ale D.G.A.S.P.C. Călărași.

 Copiii au primit surprize dulci, în ghetuțele curățate, cu grijă, încă de aseară.

 Surprizele au continuat pentru copiii din Centrul SERA, unde ajutoarele Moșului, au venit cu mai multe surprize. Reprezentanții Asociației Motocicliștilor din Călărași  ,,Chooper Academy” le-au adus celor de la Centrul de Zi, jucării și dulciuri, iar celor mai mari, îmbrăcăminte și dulciuri.

  Aceștia au fost răsplătiți cu poezii și cântece de sezon.

View the embedded image gallery online at:
http://www.dgaspc-cl.ro/comunicate-de-presa#sigFreeIdf6d2e9177e

Comunicate de presa - 5 octombrie 2017 - Ziua Persoanelor cu Dizabilități

Beneficiarii CIA Ciocănești au sărbătorit cu multă bunădispoziție Ziua Persoanelor cu Dizabilități

 Marți, 5 octombrie, beneficiarii Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Socială Ciocăneşti au fost sărbătoriţi cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, sub genericul: "Lumea ta nu este diferita de a mea".

 Evenimentul a debutat cu o slujbă de pomenire, efectuată de către un sobor de preoţi, în frunte cu preotul Costin Avram, care slujește în centrele DGASPC Călărași, de peste 9 ani.

Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități marcată în centrele DGASPC Călărași

Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități marcată în centrele DGASPC Călărași

În fiecare an, la data de 3 decembrie, la nivel mondial este marcată Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități.

Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Călărași (CSCCHC), Centrul Faurei și Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Plătărești, din cadrul DGASPC Călărași, au marcat această dată printr-o serie de evenimente privind promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități și incluziunea lor socială.

  Directorul DGASPC, Doiniţa Nicolae, prezentă la sărbătoarea organizată de CSCCH Călărași i-a felicitat pe copii și le-a mulțumit celor care îi îngrijesc:

„Doresc să urez un sincer: „La mulţi ani!”, în această zi deosebită, semenilor noştri, cu nevoi speciale. Totodată, doresc să adresez felicitări tuturor colegilor care pun suflet în tot ceea ce fac, pentru  aceşti copii minunaţi.”

3 decembrie,Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități

3 decembrie, Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități

În fiecare an, la 3 decembrie, la nivel mondial este marcată Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități. Această zi a fost adoptată de Organizația Națiunilor Unite (ONU) în anul 1992, iar marcarea acestei zile are ca obiectiv promovarea înțelegerii problemelor legate de dizabilitate și mobilizarea susținerii demnității, drepturilor și bunăstării persoanelor cu dizabilități.

Centrele din cadrul DGASPC Călărași vor marca această dată, printr-o serie de evenimente privind promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități și incluziunea lor socială.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).