BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Comunicat de presa - Plataresti

    Beneficiarii Centrului Plătărești au susținut un emoționant moment artistic

  La sfârșitul săptămânii trecute, la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Plătărești a avut loc o slujbă de pomenire a celor care au fost beneficiarii centrului, dar si de  sănătate pentru cei care se află, în prezent, în acest loc.

Comunicat de Presa - Ziua Educatiei

Ziua Educației a fost sărbătorită de copiii Centrului Sf. Maria, la școala din Independența

        Elevii Școlii gimnaziale ,,George Vâlsan” din comuna Independența i-au întâmpinat cu bucurie pe copiii Centrului de Primire în Regim de Urgență ,,Sfânta Maria”, din cadrul DGASPC Călărași. Aceștia au desfășurat activități educative, specifice zilei de 5 octombrie, Ziua Educației, sub îndrumarea colectivului de cadre didactice: Gabriela Vasile, Ioana Bălașa și Mioara Bucur și a directorului Mihai Aurelian Dorin.

        Cu ajutorul și contribuția părinților din comună, copiii veniți de la Centru Sf. Maria au primit si punguțe cu dulciuri.

Implicarea în activitățile de voluntariat dezvoltă celor implicați abilități și competențe sociale, cum ar fi: spiritul civic, solidaritatea și toleranța, încrederea în sine și în ceilalți.

Obiectivele parteneriatului sunt:

-implicarea copiilor în activități de cooperare, în vederea rezolvării unor sarcini de lucru;

-formarea unei conduite participative la viața socială și de grup;

Comunicat de Presa - Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice - Ciocanesti

Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială Ciocănești a marcat  Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

1 octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, a fost marcată la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială Ciocănești. 
Slujba a fost oficiată de preotul Costin Avram, fiind sărbătorit şi hramul paraclisului şi al întregului aşezământ, care poartă denumirea ,,Acoperământul Maicii Domnului”, ce se sărbătoreşte tot pe 1 octombrie.
La eveniment a participat directorul-executiv al DGASPC Călărași, Doinița Nicolae, dar au răspuns prezent și angajații Centrului, ca de fiecare data, la un astfel de moment aniversar.

După oficierea slujbei de pomenire, preotul Costin Avram a spus câteva cuvinte despre însemnătatea zilei de 1 octombrie:

,,Pe 1 octombrie, sărbătorim Acoperământul Maicii Domnului, în cinstea Maicii Domnului, fiindcă, în urmă cu câteva sute de ani, s-a întâmplat o minune. Unui episcop, prelaților și

Comunicat de Presa - Vizita Principesa Maria

Comunicat de Presa - Vizita Principesa Maria

Centrul de Servicii Sociale SERA, aflat în subordinea Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași, a primit o vizită mai puțin obișnuită, în cursul zilei de miercuri, 27 septembrie.

 Alteța Sa Regală Principesa Maria a dorit ca în cadrul vizitei efectuate în Călărași să poposească și la un centru de copii, pentru a sta de vorbă cu aceștia, dar și cu personalul din cadrul instituției.

   Principesa Maria a venit însoțită de președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, și a fost întâmpinată de directorul-executiv al DGASPC, Doinița Nicolae, șeful de Centru, Ionuț Pătru, precum și de alți reprezentanți ai instituției, aceștia fiind primiți în ropote de aplauze de copiii instituționalizați.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).