BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

I.T.M. Călăraşi a organizat o întâlnire cu tinerii instituţionalizaţi la Centrul de Plasament „Sf. ŞTEFAN” Perişoru

În cadrul acţiunii de informare şi conştientizare cu privire la transformarea muncii nedeclarate în muncă declarată, ce se desfăşoară în perioada 14.06.2017-31.08.2017, în data de 22.08.2017, Inspectoratul Teritorial de Muncă Călăraşi, în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi, a organizat o întâlnire cu tinerii cu vârste peste 15 ani, instituţionalizaţi la Centrul de Plasament „Sf. ŞTEFAN” Perişoru.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate următoarele aspecte:

- Dezavantajele muncii nedeclarate;

- Principalele reglementări cu privire la încheierea, executarea, modificarea, suspendarea şi încetarea contractului individual de muncă;

- Prevederile legale privind timpul de muncă şi de odihnă;

- Principalele reglementări privind exercitarea unor activităţi cu caracter ocazional desfăşurate de zilieri.

La acţiune au participat reprezentanţi ai D.G.A.S.P.C. Călăraşi: dna. Lavinia Grosu – director adjunct, dna. Anna-Maria Gonciu – consilier în cadrul compartimentului relaţii cu publicul şi ai Centrului de Plasament „Sf. ŞTEFAN” Perişoru: dl. Paul Dragu – coordonator centru, dna. Carmen Hagianu – educator, dna. Liliana Tatarciuc – educator.

 

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).