BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Expoziția de pictură a copiilor de la Centrul SERA Călărași

A fost vernisată expoziția de pictură a copiilor de la Centrul SERA Călărași

Comunicat de presă

Vineri, 21 iulie, la Protopopiatul Călărași, a avut loc vernisajul expoziției de pictură a copiilor de la Centrul de Servicii Sociale pentru Copii și Familie SERA Călărași.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Șansă – Viorica Hagianu, în parteneriat cu FICE, filiala Călărași și D.G.A.S.P.C. Călărași, în sala de ședințe a Protopopiatului, instituție care a fost reprezentată, la vernisaj, de preotul Vasile Viorel Dinu, secretarul instituției.

Doinița Nicolae, directorul DGASPC Călărași:

Toate aceste acțiuni pe care le organizăm, datorită copiilor noștri talentați, ne fac să spunem că avem mici artiști, nu doar copii, în centre, iar cei care nu au lucrări expuse aici, sunt convinsă că își doresc și ei să ajungă la momentul în care picturile lor vor putea fi admirate. Le mulțumim gazdelor și tuturor celor implicați, doamnei Viorica Hagianu, care se implică în dezvoltarea abilităților copiilor noștri și cred că următorul pas va fi să mergem să îi cursăm și pe copiii din toate cele 7 centre ale județului.”

Servicii Sociale pentru Copil și Familie SERA Călărași, la Protopopiatul Călărași, str. Pompierilor

Viorica Hagianu, președinta Asociației Șansă-Viorica Hagianu:

În luna martie am venit cu această idee, de a organiza o acțiune în parteneriat cu filiala FICE Călărași. Am venit la Centrul SERA, am ales 16 copii și am început să facem un curs de pictură, pe care vrem să-l continuăm. Expoziția conține cele mai frumoase 16 picturi pe care le-am selectat, după încheierea primului curs.”

Elena Ulmeanu, Fice Călărași:

Ne bucurăm că am putut organiza o expoziție de pictură a copiilor de la Centrul SERA și faptul că a fost găzduită de Protopopiatul Călărași. Toți cei care sunt dornici să o vadă, o pot vizita, în acest spațiu.. Este o Șansă - așa cum e și denumirea Asociației - pentru copiii care nu au suficiente resurse fianciare, dar și pentru copiii din sistemul de protecție a copilului. Noi, cei de la FICE, ne ocupăm, cu precădere, de apărarea drepturilor copiilor și în special a celor aflați în situații defavorizate.”

Una, dintre cele 16 picturi, a fost premiată de Viorica Hagianu, iar o altă pictură a fost aleasă pentru a fi făcut afișul de anunțarea a vernisajului, și se dorește ca, în viitorul apropiat, picturile expuse să poată fi și achiziționate.

Picturile pot fi văzute până pe data de 25 august, la Protopopiatul Călărași.

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0242317985

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).