Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Color has a deprecated constructor in /home/dgaspc/public_html/templates/rt_chapelco/features/color.php on line 11
Anunt licitatie „Furnizare Furnituri de birou” - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Calarasi
BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Anunt licitatie „Furnizare Furnituri de birou”

DGASPC Calarasi organizeaza procedura de Licitatie Deschisa pentru atribuirea Acordului Cadru de „Furnizare Furnituri de birou”, numaranunt CN 1003081/10.08.2018.

Data limita pentru depunerea ofertelor in SICAP este 07.09.2018 ora 15.00.

Pentru mai multe informatii si documentatia de atribuire operatorii interesati pot accesa catalogul electronic  https://sicap-prod.e-licitatie.ro .

 

/** **/

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).