Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Color has a deprecated constructor in /home/dgaspc/public_html/templates/rt_chapelco/features/color.php on line 11
Invitatie - achizitionarea de „Servicii de catering pentru beneficiarii din cadrul DGASPC CALARASI, Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Plataresti” - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Calarasi

Invitatie - achizitionarea de „Servicii de catering pentru beneficiarii din cadrul DGASPC CALARASI, Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Plataresti”

Nr............../................

Invitatie de participare

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Calarasi, Adresă: str. Bărăganului nr. 1, Călăraşi, jud. Calarasi, telefon/fax: 0242/311.060, reprezentata prin Dr. Draganica Gheorghe, Director Executiv, doreste sa achizitioneze „Servicii de catering pentru beneficiarii din cadrul DGASPC CALARASI, Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Plataresti”.

 

  1. Procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica: Procedura proprie – Conform PROCEDURII INTERNE pentru serviciile din Anexa 2 - art. 68 alin. (2) lit. (b) din Legea 98/2016.
  2. Limba de redactare a ofertei: limba romana
  3. Perioada de valabilitate a ofertelor: 90 de zile de la data deschiderii ofertelor , inclusiv;
  4. Pretul va fi exprimat in lei, exclusiv si inclusiv TVA;
  5. Criteriul care va fi utilizat pentru atribuirea contractului : „ pretul cel mai scazut”;
  6. Ofertele se vor depune la sediul DGASPC Calarasi, judetul Calarasi - str. Bărăganului nr. 1, Călăraşi
  7. Data limita de depunere a ofertelor : 09.09.2019 ora 12.00. Ofertele se vor deschide in data de 09.09.2019 , ora 12.30.
  8. Solicitarile si clarificarile vor fi transmise catre compartimentul achizitii publice din cadrul DGASPC Calarasi in scris, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu maxim 24 de ore inaintea termenului de depunere a ofertelor.

Informatii suplimentare la tel. 0728.728.481 persoana de contact: Ruse Marin

Anexat prezentei invitatii va punem la dispozitie : Instructiuni catre ofertanti, Caietul de Sarcini, Model de formulare si Model Contract.

Director Executiv

Dr. Draganica Gheorghe

Intocmit, Sef Serviciu Achizitii

Ruse Marin

Invitatie

Instructiuni catre ofertanti

Caiet de sarcini

Modele de formulare

Model contract

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).