BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Centrul de zi, din cadrul „SERA” Călărași, a organizat ,,Carnavalul personajelor din povești”

„Fiecare copil este un personaj principal în povestirea părinților săi!”

Copilăria este însoțită de muzică și dans, prin care copilul își satisface necesitatea de acțiune și mișcare.

Într-un cadru de poveste, la finalul activităților desfășurate în Centrul de zi, ce aparține de Complexul de Servicii Sociale S.E.R.A. Călăraşi, a fost prezentat programul artistic intitulat: ,,Carnavalul personajelor din povești”.

        La finalul unui an de activitate, cei 27 de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani (16 copii - grupa mică, 5 - grupa mijlocie, 6 - grupa mare), au încercat să fie cei mai buni actori și să aducă zâmbetul pe buzele părinților, ceea ce s-a și întâmplat.

       Nu au lipsit lacrimile de tristețe, provocate de faptul că pe timpul vacanței nu se vor mai întâlni cu colegii, revederea urmând să aibă loc în luna septembrie.

Copiii au fost aplaudați și s-au bucurat de micile surprize oferite de educatorii grupelor: Tania Alradi și Maria Mihai, Marilena Mavru și Liliana Prodan.

Le dorim vacanță plăcută, tuturor copiilor noștri! 

Compartiment Relații cu Publicul

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).