BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Campania umanitară „SPIRIDUȘII LUI MOȘ CRĂCIUN”

 

DGASPC Călărași le mulțumește celor care s-au implicat în Campania umanitară „SPIRIDUȘII LUI MOȘ CRĂCIUN”

         Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași mulțumește pentru colaborare și pentru reușita campaniei umanitare „SPIRIDUȘII LUI MOȘ CRĂCIUN”, desfășurată în perioada 15 noiembrie-15 decembrie 2017, tuturor celor care s-au alăturat acestei campanii inițiată de instituția noastră și au donat copiilor defavorizați cadouri cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

          Mulțumim reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, Spitalului Județean Călărași, Inspectoratului Școlar Județean Călărași, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași.

Vă transmitem expresia celei mai sincere considerații față de reprezentanții instituției dumneavoastră, prin implicare activă în calitate de coordonatori. 

Avem convingerea că vom colabora la fel de fructuos și ne veți onora cu participarea la viitoarele acțiuni.

Menționăm că, în urma acestei campanii, ce a constat în colectare de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, rechizite și dulciuri, au beneficiat un număr de 60 copii care provin din familii numeroase, defavorizate social,de pe raza județului Călărași, dar și copiii institutionalizați din Centrul de Primire în Regim de Urgență “Sf. Maria” Călărași.

 Vă mulțumim și vă dorim mult succes în activitățile pe care le întreprindeți!

Compartiment Relații cu Publicul

 

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).