BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Comunicate de presa - 5 octombrie 2017 - Ziua Persoanelor cu Dizabilități

Beneficiarii CIA Ciocănești au sărbătorit cu multă bunădispoziție Ziua Persoanelor cu Dizabilități

 Marți, 5 octombrie, beneficiarii Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Socială Ciocăneşti au fost sărbătoriţi cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, sub genericul: "Lumea ta nu este diferita de a mea".

 Evenimentul a debutat cu o slujbă de pomenire, efectuată de către un sobor de preoţi, în frunte cu preotul Costin Avram, care slujește în centrele DGASPC Călărași, de peste 9 ani.

 

Directoarea Centrului, Cornelia Toma a mulţumit celor prezenţi:

”Mă bucur că au onorat invitaţia noastră, doamna director a D.G.A.S.P.C. Călăraşi, Doiniţa Nicolae, care este alături de noi, ori de câte ori avem nevoie, domnului prefect George Iacob, reprezentanților Consiliului Județean, domnilor Marian Dinulescu și Valeriu Bebereche, domnului director al Căminului de Bătrâni Călăraşi, Alexandru Mihai, precum şi preoţilor care sunt prezenţi lângă cei care se află în acest centru, prin slujbele pe care le ţin, permanent. Vă iubim și vă respectăm! La mulți ani, să fiți sănătoși și vom fi mereu aproape de dvs.! ”

Directoarea DGASPC Călărași, Doinița Nicolae, a transmis următorul mesaj:

 ”Suntem aici împreună cu întreaga conducere a județului, pentru a fi cât mai aproape de dumneavoastră, pentru a vă arăta că lumea dvs. nu este diferită de a noastră.  Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități aș numi-o Ziua Internațională a Persoanelor cu Nevoi Speciale. Aveți astfel de nevoi speciale, dar și de oameni deosebiți care să vă îngrijească, iar aceștia sunt angajații noștri. Vă urez să fiți sănătoși, să aveți liniște sufletească,  dumneavoastră și colegilor care au grijă de dvs.!”

 Cu acest prilej, câțiva beneficiari, coordonați de educatorii Centrului, au susținut un moment artistic.

 De la acest moment de sărbătoare nu a lipsit tortul și urarea:  ”La mulți ani! ”, pe ritmuri muzicale.

Acțiunea s-a încheiat cu multă bunădispoziție, beneficiarii petrecând alături de colectivul Centrului și de invitați.

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0242317985

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).