BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Comunicat de presa - Plataresti

    Beneficiarii Centrului Plătărești au susținut un emoționant moment artistic

  La sfârșitul săptămânii trecute, la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Plătărești a avut loc o slujbă de pomenire a celor care au fost beneficiarii centrului, dar si de  sănătate pentru cei care se află, în prezent, în acest loc.

    Preotul Costin Avram, care a fost însoțit la slujbă de părintele Nicolae Alexandru Bebereche, de la parohia Renașterea, din satul Dorobanțu, a menționat că acest eveniment are loc o dată pe an.

   Cu acest prilej, a fost ales și sfântul protector al Centrului, fiind sfințită  icoana Sf. Mucenic Gheorghe.  

  La eveniment au participat directorul-executiv al DGASPC Călărași, Doinița Nicoale, coordonatoarea  Centrului Plătărești, Georgeta Vasile, precum și alți reprezentanți ai acestor instituții, alături de o parte dintre beneficiarii care au putut fi prezenți. Celor peste 100 de beneficiari le-au fost împărțite pachete, făcute cu ajutorul angajatelor societății Eliza Com Impex.

Preotul Costin Avram, de la parohia Sf. Anastasia, din Călărași, este prezent de peste 8 ani de zile, în cele 9 Centre ale DGASPC Călărași, fiind chemat cu diferite ocazii să fie alături de beneficiari.

Coordonatoarea Centrului Plătărești, Georgeta Vasile, a mulțumit preotului pentru perseverența de a răspunde prezent la toate evenimentele, colegilor și conducerii DGASPC, pentru implicare.

Directorul-executiv al DGASPC, Doinița Nicolae, a mulțumit, la rândul său, celor prezenți:

“De fiecare dată, când dumneavoastră, preoții, intrați în casa noastră, mă cuprinde o mare emoție, dar și o mare liniște. Recunosc că, de patru ani, de când am început activitatea la asistență socială, am descoperit o altfel de lume și am sesizat că aceasta este, de fapt, realitatea.

  Vă mulțumesc, tuturor celor care vă implicați în bunul mers al instituției noastre!”, a afirmat Doinița Nicolae.

     De menționat că, la finalul slujbei religioase, câțiva dintre beneficiarii Centrului Plătărești au susținut un moment artistic emoționant, în cadrul căruia au fost recitate poezii scrise de aceștia, interpretate câteva melodii, un dans de societate și o scenetă, care a fost jucată cu multă pricepere și umor.

 

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).