BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Comunicat de Presa - Ziua Educatiei

Ziua Educației a fost sărbătorită de copiii Centrului Sf. Maria, la școala din Independența

        Elevii Școlii gimnaziale ,,George Vâlsan” din comuna Independența i-au întâmpinat cu bucurie pe copiii Centrului de Primire în Regim de Urgență ,,Sfânta Maria”, din cadrul DGASPC Călărași. Aceștia au desfășurat activități educative, specifice zilei de 5 octombrie, Ziua Educației, sub îndrumarea colectivului de cadre didactice: Gabriela Vasile, Ioana Bălașa și Mioara Bucur și a directorului Mihai Aurelian Dorin.

        Cu ajutorul și contribuția părinților din comună, copiii veniți de la Centru Sf. Maria au primit si punguțe cu dulciuri.

Implicarea în activitățile de voluntariat dezvoltă celor implicați abilități și competențe sociale, cum ar fi: spiritul civic, solidaritatea și toleranța, încrederea în sine și în ceilalți.

Obiectivele parteneriatului sunt:

-implicarea copiilor în activități de cooperare, în vederea rezolvării unor sarcini de lucru;

-formarea unei conduite participative la viața socială și de grup;

-formarea si dezvoltarea respectului față de ceilalți;

-integrarea copiilor instituționalizați, prin participarea la viața comunitară.

  De menționat că între cele două instituții, Școala gimnazială ,,George Vâlsan”, din comuna Independența, și Centrul de Primire în Regim de Urgență ,,Sfânta Maria” Călărași, există un parteneriat început anul trecut, care va continua si în anul școlar, 2017-2018.

 Compartiment Relații cu Publicul al DGASPC CĂLĂRAȘI

 

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).