BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Comunicat de Presa - Copiii Centrului ,,Sf. Maria” au fost sărbătoriți, pe 8 septembrie

Copiii Centrului ,,Sf. Maria” au fost sărbătoriți, pe 8 septembrie 

Centrul de Primire în Regim de Urgenţă ,,Sf. Maria”, din Călăraşi, care o are ca protectoare pe Fecioara Maria, a marcat ziua de 8 septembrie, printr-un eveniment dedicat copiilor instituționalizați aici.
Părintele Costin, care a ținut o slujbă de mulțumire, avându-i alături pe copiii din centru, angajați și invitați, a rostit câteva cuvinte:
,,Îmi doresc ca fiecare Centru să aibă un sfânt protector, așa cum are instituția în care ne aflăm. Motivul pentru care sunt în astfel de locuri este de a păstra acea scânteie, pentru binele copiilor, și chiar să o aprind, pentru ca îngerul fiecăruia dintre noi, atunci când va sufla în inima noastră, să se aprindă, și o vâlvătaie mare de credință să ia naștere în noi.” 


Copiii au fost răsplătiți cu torturi speciale și diferite dulciuri, au cântat ,,La mulți ani”, iar acțiunea a continuat cu momente muzicale, alături de invitații prezenți să le facă ziua mai frumoasă.
La eveniment au participat: directorul-executiv al DGASPC Călărași, Doinița Nicolae, directori și angajați din cadrul instituției, administratorul public al Consiliului Județean, Bogdan Georgescu,  senatoarea Roxana Pațurcă, deputatul Sorin Vrăjitoru, directorul adjunct al APIA Călărași, Ilinca Enescu, directorul Căminului de Bătrâni ,,Antim Ivireanul”, Mihai Alexandru, președinta Asocației Pentru un Călărași mai bun, Virginica Crețu,  invitații oferindu-le surprize dulci celor mici.

O parte dintre tinerii talentați, implicați în proiectul ,,Să umplem Călărașiul de muzică și culoare”, desfășurat pe timpul verii în Centrele ,,SERA” și ,,Sf. Maria”, Cosmin Andrian, Dena, Antonela, Miki, Bianca Drăgănescu au fost prezenți la eveniment, susținând un moment artistic, la care au participat, activ, micuții Centrului de Primire în Regim de Urgenţă ,,Sf. Maria”.

Le mulțumim tuturor celor care au s-au implicat ca această zi de sărbătoare să fie una specială, pentru sufletele calde și frumoase de copii, din Centrul de Primire în Regim de Urgenţă ,,Sf. Maria”!

Compartiment Relații cu Publicul al DGASPC CĂLĂRAȘI

 

        

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).