BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Comunicat de Presa - 04 august 2017 eveniment festiv la Plătărești

Beneficiarii C.R.R.N. Plătărești au fost sărbătoriți, în cadrul unui eveniment festiv

   Preț de câteva ore, vineri, 4 august, la Centrulde Recuperare și Reabilitare NeuropsihiatricăPlătărești a fost organizată o zi festivă, dedicată beneficiarilor care și-au sărbătorit, în prima parte a anului, ziua de naștere sau a numelui.

„În fiecare an, marcăm momentele importante din viața beneficiarilor noștri: zi de naștere sau onomastică, prin organizarea unor astfel de evenimente, când le oferim o masă festivă, de la care nu lipsesc tortul, muzica, dansul și voia bună.”, a afirmat directorul-executiv al D.G.A.S.P.C. Călărași, Doinița Nicolae.

Conducerea Centrului Plătărești a pregătit, împreună cu o parte dintre beneficiari, un program artistic, în cadrul căruia au fost recitate poezii, creație proprie a celor instituționalizați. Toți cei prezenți au cântat „Mulți ani, traiască!” și au încins câteva hore, atmosfera de sărbătoare predominând evenimentul dedicat beneficiarilor.

La acțiunea festivă au participat directorul-executiv al D.G.A.S.P.C. Călărași, Doinița Nicolae, șefa Centrului de Recuperare și Reabilitare NeuropsihiatricăPlătărești, Georgeta Vasile, precum și toți angajații instituției, care s-au implicat pentru buna desfășurare a evenimentului.

                Compartiment Relații cu Publicul al DGASPC CĂLĂRAȘI

 

        

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).