BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

„ECO FOTOGRAFIA”- expoziție de fotografii realizate de copiii de la SERA și elevi din Ciocănești

„ECO FOTOGRAFIA”- expoziție de fotografii realizate de copiii de la SERA și elevi din Ciocănești

  Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași încurajează creația, susține inițiativele de dezvoltare a copiilor, folosind arta ca mod de exprimare artistică.

Foaierul C.J.C.C.Călărași găzduiește, în perioada 17 iulie – 29 septembrie 2017, expoziția de fotografie „ECO FOTOGRAFIA”.

 Aceasta cuprinde fotografii ale copiilor din Centrul de Servicii Sociale pentru Copil și Familie „SERA” Călărași, precum și ale copiilor din comuna Ciocănești, realizate în cadrul unei colaborări între D.G.A.S.P.C. Călărași și F.I.C.E. (Federația Internațională a Comunităților Educative) Filiala Călărași.

 

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0242317985

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).