BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Comunicat de presă

,,Le mulțumim colegilor noștri, care  au înțeles, imediat, că doar prin devotament, putem să vorbim de un <mâine> liniștit, plin de speranță”

 

           ,,Astăzi, a sosit momentul să le mulțumim celor 191 de colegi, care au încheiat, cu bine, perioada de 14 zile de izolare la locul de muncă, în centrele de copii și adulți ale D.G.A.S.P.C. Călărași. Ați răspuns prezent, într-un moment extrem de important pentru copiii și bunicii noștri, care au nevoie, acum mai mult decât oricând, să fie în siguranță și sub îngrijirea atentă a noastră.

 

         Vă mulțumim pentru faptul că ați înțeles, imediat, că doar prin devotament putem să vorbim de un ,,mâine” liniștit, plin de speranță. Vă mulțumim pentru dedicarea voastră și pentru activitatea desfășurată cu mult suflet, în această perioadă sensibilă, în care ați fost la depărtare de familiile voastre, însă formarea profesională în asistență socială și-a spus cuvântul!  

        224 de mulțumiri se îndreaptă către tot atâtea persoane, care, de astăzi, pășesc în prima linie a activității din cadrul centrelor. Vă asigurăm de întreg sprijinul conducerii D.G.A.S.P.C. Călărași, de respectul nostru și vă mulțumim pentru profesionalismul de care dați dovadă!

      Rămânem alături de voi, permanent, pentru asigurarea celor mai bune de condiții, atât vouă, dragi colegi, cât și beneficiarilor noștri!”, vă transmite directorul-executiv, Gheorghe Drăgănică.

      Pentru preîntâmpinarea unor situații nedorite, menționăm că angajații care au ieșit din izolare de la locul de muncă, vor intra în izolare la domiciliu, iar cei care intră în al doilea schimb de izolare la locul de muncă, la centrele considerate cu risc, cele pentru adulți, din Ciocănești și Plătărești, o vor face după ce le vor fi transmise rezultatele testării PCR pentru Covid-19.

Compartiment Comunicare, Relații cu Publicul

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).