BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Ziua Asistenței Sociale, marcată de copiii centrului Făurei, din cadrul DGASPC Călărași

 Călărași 17.03.2020  Ziua Mondială a Asistenței Sociale, organizată sub egida Națiunilor Unite, este marcată, în acest an, la data de 17 martie, tema fiind: ”Promovarea Importanței Relațiilor Umane”. Dată fiind situația epidemiologică actuală, acțiunile au fost organizate prin respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19, acestea desfășurându-se în incinta Complexului de Servicii Sociale Făurei, din cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași.

 

    Educatorii, împreună cu copiii aflați în centru, au marcat această zi specială, dedicată asistenței sociale prin activități educative, care au cuprins: măsurile de protecție ce trebuie respectate împotriva coronavirusului, activități creative, desenele conținând curcubeul și mesajele optimiste ale copiilor, precum și activități în aer liber, pe terenul din incinta centrului.

   Ziua Mondială a Asistenței Sociale este dedicată recunoașterii impactului serviciilor sociale în creșterea calității vieții oamenilor și nevoia de investiție în suportul acordat oamenilor.

   Menționăm că, în această perioadă, activitatea în centrele subordonate D.G.A.S.P.C. Călărași se desfășoară în cele mai bune condiții, fiind asigurată furnizarea alimentelor și a celorlalte produse necesare funcționării în parametrii normali, totodată, fiind intensificate activitățile educative și cele de recreere, desfășurate în incintele centrelor, care dispun de locuri de joacă, teren de sport și săli multifuncționale. Beneficiarii sunt securizați, sănătoși, conducerea instituției ocupându-se să fie asigurat tot ce este necesar pentru buna desfășurare a întregii activități, cu atât mai mult, în actualul context epidemiologic.

 

   Cu ocazia Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, directorul-executiv al D.G.A.S.P.C. Călărași, Gheorghe Drăgănică, vă transmite un gând bun și urarea: ,,La mulți ani, tuturor angajaților din sistemul de asistență socială!

 

 

 

 

Compartiment Comunicare, Relații Publice

 

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).