BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Comunicat de presă/ Informație de interes public - 31 ianuarie 2020

  Începând cu data de 01.02.2020 persoanele interesate să depună cererea și documentele în scopul evaluării/ reevaluării situației medico-sociale, în vederea obținerii unei posibile încadrări într-un grad de dizabilitate, le pot depune și în format electronic, astfel:

 

  • Pentru persoanele care au vârsta sub 18 ani împliniți, documentele vor fi transmise electronic la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
  • Pentru persoanele care au vârsta peste 18 ani împliniți, documentele vor fi transmise electronic la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;

 

             Fiecare persoană ce a transmis un e-mail la oricare dintre adresele menționate mai sus, va primi un răspuns automat prin intermediul căruia i se va confirma primirea e-mailului.

             Ulterior, în termen de 15 zile, persoanele în cauză vor fi informate prin intermediul adresei de e-mail, asupra datei la care vor fi programate la evaluare în cadrul Serviciului de Evaluare Complexă Copii sau Serviciului de Evaluare Complexă Adulți, după caz, sau dacă va fi necesar se va solicita depunerea de documente suplimentare.

             Persoanele care nu au posibilitatea să utilizeze portalul de servicii online al  instituției, vor proceda la transmiterea fizică a acestora, la sediul D.G.A.S.P.C. Călărași.

Compartiment Comunicare, Relații cu Publicul

 

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).