BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

În atenția tinerilor care au ieșit din sistemul de protecție a copilului în ultimii 5 ani

În atenția tinerilor care au ieșit din sistemul de protecție a copilului în ultimii 5 ani

 

     Dacă ești un tânăr sau tânără care a ieșit din sistemul de protecție a copilului în ultimii 5 ani, indiferent că ai fost în plasament într-un centru sau într-o familie, te rugăm să participi la sondajul nostru privind situația tinerilor care au părăsit sistemul de protecție - http://bit.ly/studiutineri
     Dacă ai un prieten sau prietenă care a fost în sistemul de protecție a copilului te rugăm să-l inviți să participe la sondajul nostru online.
    Studiul este realizat de Asociația Sociometrics la cererea SOS Satele Copiilor România cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii.

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).