BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Comunicat 26 iulie - Centrul de zi, din cadrul „SERA” Călărași, a organizat serbarea de final de an

Centrul de zi, din cadrul SERA Călărași, a organizat serbarea de final de an

         Călărași, 26 iulie 2019 - Serbarea este, întotdeauna, o sărbătoare în viața copiilor. Cu dragoste și dăruire, educatoarele au pregătit, împreună cu copiii de la Centrul de Zi, un program artistic, pe care   l-au prezentat în fața părinților și a conducerii D.G.A.S.P.C.: director-executiv, Gheorghe Drăgănică, director-executiv adjunct, Lavinia Grosu și a directorului economic, Niculina Chivulescu.

La finalul unui an de activitate, cei 33 de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani, de la Centrul de Zi al Complexului de Servicii Sociale S.E.R.A. Călăraşi, au încercat să fie cei mai buni actori și interpreți, aducând zâmbetul pe buzele celor prezenți.

 

      ,,Fluturașii isteți”, pregătiți de educatoarele Tania Alradi și Nicoleta Radu, au îmbinat momentele de poezie, cu cele de cântec, dar nu au lipsit nici lacrimile de tristețe, provocate de faptul că pe timpul vacanței nu se vor mai întâlni cu colegii, revederea urmând să aibă loc în luna septembrie.

Grupa de copii pregătită de educatoarele Liliana Prodan și Maria Mavru a prezentat sceneta ,,Anotimpurile”, iar copiii de la grupa mare au participat la ultima lor serbare de preșcolari, intitulată: ,,Adio, grădiniță!”.

Micuții artiști au fost aplaudați, cu căldură, de toți cei prezenți, iar la final de spectacol copiii  s-au bucurat de micile surprize oferite de educatori.

Cântând, dansând, recitând, interpretând un rol dintr-o scenetă, preșcolarul își formează și perfecționează deprinderile artistice, care îl ajută, în timp, să-si dezvolte gustul, dragostea de frumos și aptitudinile pentru arte, acestea fiind inițiate și dezvoltate, la fiecare grupă, de către educatorii Centrului de zi, din cadrul Complexului de Servicii Sociale S.E.R.A. Călăraşi.

Tuturor copiilor le transmitem să aibă o binemeritată: ,,Vacanță plăcută!”

                             

Compartiment Relații cu Publicul

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).