BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

20 de tineri, cu măsură de protecție specială în cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași, vor participa la activitățile proiectului ,,Pregătiți pentru viață”

Ministerul Tineretului și Sportului implementează proiectul ,,Pregătiți pentru viață”, al cărui grup țintă îl reprezintă 160 de tineri, cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani, care beneficiază de o măsură de protecţie specială, instituită conform prevederilor Legii nr. 272/2004, privind protecția și promovarea drepturilor copilului.

     D.G.A.S.P.C. Călărași este în etapa de selecție a grupului de 20 de tineri, din cadrul centrelor din Călărași, Perișoru și Sera, care să participe la activitățile proiectului, ce vor avea loc în Centrul de agrement ,,New Paradise”, din Eforie Sud, în perioada 26.06.-02.07.2019.

     Obiectivele propuse sunt:

     - sprijinirea participanților de a se integra mai ușor în societate, în urma părăsirii centrelor de plasament;

   - pregătirea participanților pentru gestionarea unor situații de risc ce pot apărea după ce aceștia părăsesc centrele de plasament;

   - consilierea participanților în vederea dezvoltării profesionale a acestora;

   - dezvoltarea spiritului de echipă prin implicarea participanților în activități de grup.

Pe parcursul acestor zile se vor desfășura laboratoare de educație non-formală, care vor aborda următoarele tematici: prevenirea unor situații de risc, dezvoltare personală și incluziune socială.

 

 

Compartiment Relații cu Publicul

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).