BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, marcată de copiii talentați, din cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași

Sala de spectacole Barbu-Știrbei, a Centrului Județean de Cultură și Creație, a găzduit marți, 20 noiembrie, un spectacol dedicat Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, sub egida centenarului, organizat de D.G.A.S.P.C. Călărași.

Cuvântul de deschidere al spectacolului l-a avut directorul D.G.A.S.P.C. Călărași, Lavinia Grosu:

       ,,Dragi copii, aveți toată susținerea noastră, suntem alături de voi și ne bucurăm să vedem cât de talentați sunteți și de serioși, ceea ce arată și munca depusă de educatorii noștri, în fața cărora mă înclin, pentru activitatea desfășurată! Sunt importante drepturile pe care le aveți, dar și responsabilitățile, pentru că, în acest mod, vă pregătim și vă pregătiți pentru viață.

       Le mulțumesc, invitaților, care sunt alături de noi, școlii din Ciocănești, care a venit cu fanfara, din care fac parte atât copii din comunitate, cât și copiii noștri, care frecventează cursurile la această școală, precum și elevilor talentați, din comunitate, pentru participarea la spectacolul nostru!Aţi arătat cât de frumoşi şi talentaţi sunteţi prin prisma aptitudilor pe care le aveţi şi pe care le puteţi dezvolta pe viitor.”

Timp de două ore, a fost prezentat un program artistic, care a conținut momente emoționante, dar și vesele: interpretare muzică ușoară și populară, colaj muzical prezentat de D.J, recitare poezie, dansuri moderne/populare, scenete, susținute de peste 40 de copii talentați din centrele instituționalizate: Sera Călărași, C.S.C.C.H.S. Călărași, ,,Sf. Ștefan” Perișoru, Complexele de Servicii Făurei și Oltenița, Fanfara Școlii din Ciocănești, pregătită de dl. Șerban Mitel și coordonată de profesorii Dan Melente si Silvia Melente.

   Lor li s-au alăturat și copii din comunitate, care participă, frecvent, la acțiunile organizate, în centrele noastre, de către Asociația ,,Pentru un Călărași mai bun”: Catinca Leu, Cosmin Andrian, Dianna Stamate.

     Pentru că evenimentul s-a desfăşurat sub egida Centenarului, copiii au purtat, cu precădere, straie tradiţionale românești, au cântat, au dansat şi au recitat poezii patriotice.

Felicitări, copiilor talentați, felicitări, educatorilor, care i-au pregătit cu adevărată dăruire!

Compartiment Relații cu Publicul

 

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).